PanTum Detect – Test universal pentru cancer

Universal, pentru că biomarkerii utilizați la testare
au identificat mai mult de 40 entități tumorale în studii clinice.

Testul unic PanTum Detect
PanTum Detect oferă posibilitate de a detecta o varietate de tumori cu ajutorul unui simplu test de sânge -chiar și tumorile pentru care testele de sânge nu sunt încă disponibile.

Screening-ul cu PanTum Detect este rapid, confortabil, sigur și accesibil.

Așadar, PanTum Detect poate fi utilizat pentru screening-ul cancerului o dată pe an și astfel, reduce riscul ca tumoare în dezvoltare să rămână nedetectată și să se transforme într-un cancer periculos.

PanTum Detect oferă o opțiune nouă și inovativă pentru screening-ul cancerului.

Diagnosticul precoce facilitează opțiunile de tratament și crește rata de curabilitate

 • Crește șansa ta pentru un  diagnostic precoce cu ajutorul screening-ului și testării  regulate.
 • Testele screening anuale oferă posibilitatea  de a depista un cancer în dezvoltare, înainte de a ajunge la etapa în care tratamentul devine dificil sau neeficient.
 • Tumorile local avansate pot fi adeseori tratate cu succes sau înlăturate  printr-o simplă intervenție, așadar atunci când tumorile sunt depistate precoce cresc și șansele de tratament.
 • Cel mai mare beneficiu al screening-ului anual este că un rezultat pozitiv identificat după un an, cel mai probabil va indica stadiul incipient al cancerului, dacă tumoarea nu a fost depistată anul precedent.

Screening leger al cancerului pentru o

siguranță sporită – o probă de sânge pe

an pentru PanTum Detect adițional la

măsurile de screening recomandate.

Depistarea cancerului înainte de evoluție.

PanTum Detect Vă oferă o metodă de screening anual, pentru a mări șansele unei depistări precoce a cancerului. Testarea anuală crește șansa depistării unei tumori în dezvoltare pe parcursul primului an în care este detectabilă.  O tumoare în creștere de obicei necesită ceva timp până se dezvoltă într-un cancer agresiv și proliferativ. Astfel, în caz că un rezultat pozitiv este diagnosticat precoce, se dispune de timp suficient pentru a lua decizii referitor la tratament. Momentul crucial când tumoarea în creștere progresează într-un cancer invaziv, metastazic este decisiv.

Utilizarea PanTum Detect o dată pe an, mărește șansele de acțiune  înainte de  acest moment critic decisiv.

Profitați de această oportunitate și utilizați anual acest test sangvin.

Nu doar cancerul în sine e problemă, dar și timpul pe care i-l acordăm.

PanTum Detect completează spectrul screening-ului de cancer, facilitează desfășurarea screening-ul de cancer și oferă mai mult confort și siguranță.

Rezultatul testului: evident sau discret?

PanTum Detect poate detecta tumorile cu o sensibilitate de 97,5% și poate exclude persoanele sănătoase cu o specificitate de 99.53%. Acest fapt a fost confirmat într-un studiu ce include 654 probe de sânge donat, 80 de probe de sânge de la pacienți cu procese inflamatorii și 277 de probe de sânge cu tumori confirmate, precum și în alte studii.

97.5 % sensibilitate

Din 100 pacienți cu tumori, 97 sunt corect identificați prin testul de sânge. Acest fapt semnifică că, deși testul are o foarte mare rata de detecție, nu este 100% corect. Așadar, screening-ul anual regulat este important pentru a identifica 3% din tumorile nedepistate anterior, astfel, oferind suficient timp pentru a fi tratate precoce.

99.53 % specificitate

Statistic, o persoană din 200 testate- 0,5% din testări, poate primi un rezultat fals pozitiv. Aceasta denotă faptul că tumoarea este depistată chiar dacă nu există.

De ce testele, cum ar fi PanTum Detect nu oferă 100% acuratețe la rezulatate?

Tumorile se dezvoltă încet și treptat. De la prima celulă tumorală până la  identificarea tumorii în sine poate dura ca și timp nu mai puțin de 10 ani. O dificultate caracteristică mai multor teste de screening constă în capacitatea de a detecta cât mai multe tumori posibile, și în acelaș timp un diagnostic fals pozitiv la cât mai puțini pacienți.

Datorită fobiei  unui diagnostic de cancer, specifice societății actuale, un rezultat fals pozitiv reprezintă o povară imensă pentru pacient. Așadar, limitele de risc pentru testele de screening sunt stabilite, astfel încât să existe cât mai puține rezultate fals positive. Totuși, acest fapt permite o anumită rată a incidenței rezultatelor fals pozitive, în special în cazul tumorilor de dimensiuni mici.

Astfel, este cu atât mai important de a efectua acest test de screening la intervale regulate de timp, pentru ca tumorile în dezvoltare să fie depistate cât mai curând  posibil.

Indiferent de rezultatul testului PanTum Detect este important de a diagnostica simptomele apărute pe parcurs cât mai curând posibil și de aplica alte măsuri recomandabile și disponibile de screening.

Pro și Contra screening-ului de cancer

Limite:

 • Nici un test de screening nu oferă 100% acuratețe sau credibilitate.
 • Un rezultat negativ nu semnifică neapărat lipsa unei tumori.
 • Un rezultat pozitiv suportă riscul unei tumori ce nu poate fi confirmată și crează corespunzător un impact asupra pacientului și familiei sale.

Beneficii:

 • Un rezultat pozitiv oferă posibilitatea depistării unei tumori în faza incipientă și corespunzător, selecției unei tratament oportun.
 • În mod special, screening-ul regulat crește șansa depistării unei tumori în faza incipientă.
 • Verificările regulate sunt cu un impact mai mic, datorită faptului că screening-ul precedent a fost efectuat nu cu mult timp în urmă și astfel, o potențială tumoare a avut puțin timp pentru a evolua într-o formă agresivă, metastazică.

Oferă oare PanTum protecție maximă împotriva cancerului?

O populație de celule cu proliferare excesivă este de obicei considerată o tumoare. Acestea devin “cancer” când celulele încep să se multiplice invaziv și să metastazeze.

Conform acestei definiții, un diagnostic poate într-adevăr proteja de cancer în sine, prin identificarea stadiilor incipiente ale bolii și astfel să intervină terapeutic la începutul procesului.

Spre exemplu, screening-ul cancerului colorectal funcționează în conformitate cu acest principiu prin testarea pentru polipi de colon, care se pot dezvolta in cancer de colon. Acești polipi de colon pot fi eliminați relativ ușor, reducând astfel semnificativ riscul de cancer.

PanTum Detect poate identifica celulele canceroase, indiferent de originea lor. Testarea periodică oferă o senzație de bine, dat fiind faptul că s-au luat măsuri de precauție pentru a identifica orice anomalii ce pot interveni pe parcurs.

 • Doar un simplu test de sânge.
 • Fără mostră corporală.
 • Mai multă siguranță și o încredere în acțiunile de precauție efectuate